De Wilde Appel.

Edema 13
9981 ND  Uithuizen
Tel/fax. 0595 - 438332
Mobiel. 06 - 30357568
E-mail: info@wildeappel.nl


© 2017 by "DKF"   • All Rights reserved •  E-Mail info@wildeappel.nl
Bestrating
Stel u gaat u tuin grondig aanpakken! Dat staat vast, maar hoe nu verder?

Veel mensen kiezen ervoor om het grove werk gedeeltelijk uit te besteden. Een tuinarchitect en/of een hoveniersbedrijf maakt een tuinontwerp, u kiest de stenen uit en de tuin wordt aangelegd.

In deze tijd ziet iedereen de tuin als een verlengstuk van de woning.

De tuin moet een eenheid vormen met uw woning. U wilt ’s zomers graag beschikken over een prachtige buitenkamer. Een tuin waarin u een plek heeft om te zonnen, te zitten, te wandelen, te tuinieren, te barbecuen en waar de kliko’s bijvoorbeeld netjes zijn weggewerkt. Een tuin waarin u ’s avonds ook nog kunt genieten van al het natuurlijke schoon omdat er zorg is besteed aan uw tuinverlichting.

Door onze creativiteit, kennis en ervaring bieden wij u maatwerk.

Samen bekijken we de mogelijkheden en hierdoor ontstaan aantrekkelijke tuinen in verschillende stijlen. Vanzelfsprekend zijn er vragen. Wordt het een klassieke, landschappelijke of moderne tuin? Hoeveel tijd wilt u aan het onderhoud besteden? Hoe breed wordt de oprit? Hoe lopen de voetpaden? Wilt u een vijver of een ornament? Moeten er kinderen kunnen spelen in uw tuin? Kortom; het gaat erom wat u belangrijk vindt en waar uw tuin aan moet voldoen! Samen met u zorgen wij ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin.

Maar u denkt.

Ik heb helemaal niet zo’n groot budget. Maar ook met kleinere bedragen kunnen wij prima uit de voeten. Wij samenwerken met de meest uiteenlopende bedrijven op het gebied van tuinen en kunnen wij zeer voordelig maatwerk leveren.